KULKU KIP-ALUEELLA

 

LIIKKUMINEN ALUEELLA

Liikkuminen Kokkolan suurteollisuusalueella on aina luvanvaraista ja edellyttää kulkulupaa. Teollisuusyritysten ja sataman alueet ovat aidattuja. Kaikki ajoneuvo- ja henkilöliikenne tapahtuu Port Towerin kautta. Tehdasaluetta ja sen portteja valvotaan. Yritykset seuraavat alueiden yleistä turvallisuutta myös kameravalvonnalla ja kiertävällä vartioinnilla. 

Pääsy tehdas- ja satama-alueille edellyttää siis AINA henkilökohtaista kulkulupaa, jota edeltää vierailuilmoituksen tekeminen Port Towerin vartioinnille isäntäorganisaation toimesta.  

Lisätietoja alueturvallisuudesta 

Tietosuojaseloste

 

MOBIILISOVELLUS ALUEEN TIEDOTTAMIS- JA VIESTINTÄKÄYTÖSSÄ

SSG On site on digitaalinen viestintäpalvelu ja -sovellus teollisuusalueille ja -yrityksille. SSG On site -mobiilisovellus otettiin käyttöön Kokkola Industrial Park - KIP:n alueella 1.2.2022 alkaen. Sovelluksesta löytyy koko KIP:n aluetta koskevaa informaatiota, sekä myös yrityskohtaisia tietoja.

Mobiilisovellusta käyttämällä varmistetaan se, että ajankohtaiset tiedot, tärkeät uutiset ja muutokset, esimerkiksi suurteollisuusalueen toimintatavoissa, tavoittavat mahdollisimman monta henkilöä KIP:n alueella. Ts. koko KIP:n aluetta koskeva yleistiedottaminen siirtyi kokonaisuudessaan sovellukseen. Hätätiedottaminen jatkuu edelleen myös tekstiviestien lähetyksenä.

Sovelluksen lataamista suositellaan, mikäli tulet työskentelemään tai vierailulle KIP:n alueelle!

Sovelluksen voi ladata helposti ja ilmaiseksi App Storesta tai Google Play -kaupasta, hakusanalla "ssg on site" tai lukemalla ao. QR-koodin:

 

 

Port Tower

Satamatie 330, 67100 KOKKOLA  |  portti.kokkola@kipservice.fi  |  010 505 9513 | www.porttower.fi