KULKU ALUEELLA


VIERAILIJALIIKENNE KIP:N ALUEELLE PYSÄYTETÄÄN TOISTAISEKSI / TIEDOTE 12.3.2020


Vierailijaliikenne Kokkolan suurteollisuusalueelle on päätetty pysäyttää perjantaista 13.3.2020 klo 07.00 alkaen. Vierailijaliikenteen pysäyttäminen koskee Port Toweria, koko Kokkolan suurteollisuusaluetta ja Kokkolan satamaa. Toimenpiteellä pyritään minimoimaan koronaviruksen leviäminen ja tällä tavalla suojaamaan alueella toimivien teollisuuslaitosten henkilökuntaa ja varmistamaan laitosten häiriötön toiminta. Samalla luonnollisesti turvataan alueella toimivien yli 60 palveluyritysten henkilöstöä ja toimintaa.

Raaka-aine- ja tavaraliikenne jatkuvat normaalisti. Vierailijaliikennettä koskeva rajoitus on voimassa toistaiseksi.

Kasvomaskisuositus

KIP:n alueella noudatetaan Soiten (Keski-Pohjanmaan sosiaali- ja terveyspalvelukuntayhtymä) koronaohjeistuksia: alueella on täten voimassa vahva kasvomaskisuositus. Kasvomaskin käyttöä suositellaan kaikille, myös rokotuksen saaneille, yli 12-vuotiaille. 

Muistathan myös turvavälit!

 

Liikkuminen alueella

Liiikkuminen Kokkolan suurteollisuusalueella on aina luvanvaraista ja edellyttää kulkulupaa. Teollisuusyritysten ja sataman alueet ovat aidattuja. Kaikki ajoneuvo- ja henkilöliikenne tapahtuu Port Towerin kautta. Tehdasaluetta ja sen portteja valvotaan. Yritykset seuraavat alueiden yleistä turvallisuutta myös kameravalvonnalla ja kiertävällä vartioinnilla. 

Pääsy tehdas- ja satama-alueille edellyttää siis AINA henkilökohtaista kulkulupaa, jota edeltää vierailuilmoituksen tekeminen Port Towerin vartioinnille isäntäorganisaation toimesta.  

Lisätietoja alueturvallisuudesta 

Tietosuojaseloste

 

MOBIILISOVELLUS ALUEEN TIEDOTTAMIS- JA VIESTINTÄKÄYTÖSSÄ

SSG On site on digitaalinen viestintäpalvelu ja -sovellus teollisuusalueille ja -yrityksille. SSG On site -mobiilisovellus otettiin käyttöön Kokkola Industrial Park - KIP:n alueella 1.2.2022 alkaen. Sovelluksesta löytyy koko KIP:n aluetta koskevaa informaatiota, sekä myös yrityskohtaisia tietoja.

Mobiilisovellusta käyttämällä varmistetaan se, että ajankohtaiset tiedot, tärkeät uutiset ja muutokset, esimerkiksi suurteollisuusalueen toimintatavoissa, tavoittavat mahdollisimman monta henkilöä KIP:n alueella. Ts. koko KIP:n aluetta koskeva yleistiedottaminen siirtyi kokonaisuudessaan sovellukseen. Hätätiedottaminen jatkuu edelleen myös tekstiviestien lähetyksenä.

Sovelluksen voi ladata helposti ja ilmaiseksi App Storesta tai Google Play -kaupasta, hakusanalla "ssg on site".

Sovelluksen lataamista suositellaan, mikäli tulet työskentelemään tai vierailulle KIP:n alueelle!

 

Port Tower

Satamatie 330, 67100 KOKKOLA  |  portti.kokkola@kipservice.fi  |  010 505 9513 | www.porttower.fi