LIITY JÄSENEKSI!

Kokkolan suurteollisuusalueen teollisuuslaitokset sekä palveluyritykset ovat tärkeä osa KIP:n teollista ekosysteemiä. KIP tarjoaa suurteollisuusalueen toimijoille vastuullisen ja turvallisen toimintaympäristön, osaavan ja kehittyvän työyhteisön sekä vakaan ja monipuolisen infrastruktuurin.

KIP ry luo suurteollisuusalueiden toiminnalle uutta standardia, jossa korostuu vastuullisuus eritoten ympäristö- ja sosiaalinen vastuu, eri toimijoiden välinen luottamus ja yhteistyö sekä yhdenmukainen ja laajasti tunnettu KIP brändi.

KIP ry:n jäseneksi ovat tervetulleita kaikki yritykset, jotka harjoittavat liiketoimintaa Kokkola Industrial Parkin alueella ja jotka haluavat olla aktiivisesti mukana kehittämässä suurteollisuusaluetta ja tekemässä KIP:sta entistä näkyvämmän, tunnetumman ja vetovoimaisemman. Jäsenet hyväksyy hakemuksesta (vapaamuotoinen) yhdistyksen hallitus. Tutustu yhdistykseen, sen toimintaan ja tule mukaan!

Jäsenhakemukset voi toimittaa Johannalle!

 

KIP PRO -jäsenyys

YRITYKSELLE, JOKA HALUAA MENESTYÄ, KUULUA JA NÄKYÄ OSANA KOKKOLA INDUSTRIAL PARKIA!

KIP PRO –jäsenyys on vaivaton ja kustannustehokas tapa olla monipuolisesti mukana Pohjois-Euroopan suurimmassa epäorgaanisen kemianteollisuuden ekosysteemissä. Olemalla mukana, yritys edistää myös omaa tulevaisuuden menestymistään. KIP PRO -jäsenyydessä yritys pääsee mukaan alueen johtajista ja asiantuntijoista koostuvaan vertaistuki- ja sparrausverkostoon, sekä kuulee inspiroivia esimerkkejä muiden yritysten ratkaisuista ja käytännöistä. KIP PRO –jäsenyydessä yritys voi nimetä edustajansa ehdolle KIP ry:n hallitustyöskentelyyn sekä nimetä omat edustajat KIP työryhmien kokoonpanoihin. Erilaiset vuosittaiset opinto- ja verkostoitumismatkat sekä kyselyt ja tutkimukset ovat myös tärkeä osa alueen yhteistä tekemistä ja kehittämistä. Jäsenyys edistää yrityksen omaa tunnettuutta, employer brandingiä ja sitä myöten liiketoimintaa tunnetun suurteollisuusalueen toimijana.

 

KIP BASIC -jäsenyys

YRITYKSELLE, JOKA HALUAA OLLA NÄKYVÄ OSA POHJOIS-EUROOPAN SUURINTA EPÄORGAANISEN KEMIANTEOLLISUUDEN EKOSYSTEEMIÄ, SEKÄ PYSYÄ AJAN TASALLA KIP:N AJANKOHTAISISTA ASIOISTA!

KIP BASIC –jäsenyydessä yritys saa kokonaisvaltaisen näkökulman KIP:n alueesta ja sen toimijoista. Yritykselle tarjotaan myös inspiraatiota menestyvän liiketoiminnan kehittämiseen. KIP BASIC –jäsenenä yritys pääsee mukaan alueen johtajista koostuvaan vertaistuki- ja sparrausverkostoon. Jäsenyys edistää yrityksen omaa tunnettuutta, employer brandingiä ja sitä myöten liiketoimintaa tunnetun suurteollisuusalueen toimijana.

 

 (Klikkaamalla kuvan päällä, saat sen isommaksi)