B2I - Gates open/Portit auki!

B2I - Gates open / Portit auki! Uusi verkostoitumistapahtuma yhdistää yrittäjät ja teollisuuden

B2I - Gates open / Portit auki! on uudenlainen suurteollisuusalueelle ja paikallisille yrittäjille suunnattu verkostoitumistapahtuma. Tapahtuma järjestettiin ensimmäistä kertaa tiistaina 17.4.2018 Port Towerissa, joka tunnetaan Kokkola Industrial Parkin (KIP) maamerkkinä.

Tule – tapaa – tarjoa!
Verkostoitumistapahtumassa yrittäjät pääsevät 10 minuutin pikatreffeille suurteollisuusalueen yritysten edustajien kanssa. Yrittäjät voivat kertoa pikatreffeillä tuotteistaan ja palveluistaan sekä luoda uusia kontakteja. Kahdenkeskiset tapaamiset sovitaan Brella-verkostoitumisjärjestelmässä.

B2I – Business to Industry 
KIP:n alueelta mukaan on kutsuttu erityisesti IT-asiantuntijoita, kunnossapitopäälliköitä, ostajia, kehityspäälliköitä, markkinoinnin ja viestinnän asiantuntijoita sekä liikelahjahankinnoista vastaavia henkilöitä. Kiinnostuneiden yritysten kannattaa olla ajoissa mukana ilmoittautumassa, sillä tapahtuma kestää vain yhden iltapäivän ja tapaamisten määrä on rajallinen.

Tapahtuman järjestivät yhteistyössä Kokkola Industrial Park, Kokkolan Yrittäjät ry, Keski-Pohjanmaan Yrittäjät ry, Kosek, Viestintätoimisto St. Hurmos ja Fennia.